A CipBag egy cipzárral záródó, természetes és környezetbarát pamut újratasak és ételcsomagoló, ami egyszerűen és könnyen használható.
Praktikus mindennapi használat esetén – például ebbe csomagolni a gyerekek iskolai tízóraiját, uzsonnáját –, de alkalmanként is bevethető, akár egy társas utazásnál vagy kirándulásnál is.
PUL-lal bélelt, minősített pamut újratasakban mindig friss marad az élelmiszer.
A mosható Cipbag PUL-lal bélelt belső oldala vízálló, lemosható, emiatt az újratasak igény esetén mosógépben is mosható és évekig újrafelhasználható.
Nemcsak vidámak, mutatósak és egyediek a környezettudatos CipBag tasakok, hanem alternatívái az egyszer használatos folpacknak és alufóliának is.

Öko-tex 100-as minősítésű pamut külső, öko-tex minősítésű PUL belső.
PUL-lal bélelt pamut újratasakban friss marad a rágcsa, a darabolt zöldség vagy gyümölcs.
PUL egy minősített, lélegző anyag, így nem fog belepenészedni a benne tárolt pékáru, zöldség vagy gyümölcs, ugyanakkor a különleges textília a kiszáradástól is óvja az ételt.

HASZNÁLATA
A cipzárral könnyen visszazárható, nem szóródik ki a tasak tartalma.
A CipBag kiválóan alkalmas apróbb, darabolt élelmiszerek – például gyümölcs, zöldség vagy sajt, illetve apróbb péksütik és rágcsálnivalók – szállítására.
De tárolhatod benne a sminkcuccodat, a gyerek nedves törlőkendőjét vagy az intimtölcséredet, mosható betétedet is.

FIGYELEM!

A CipBag nem alkalmas nyers hús frissen tartásához!
Felhívom a figyelmet arra is, hogy a sárgarépa, a cékla, a paprika, a paradicsom elszíneződést okozhat az újratasakon, amit természetesen a használatát nem befolyásolja!

TISZTÍTÁS

Első használat előtt javasolt kifordítani a tasakot, és a belső bélés felületét nedves, mosogatószeres szivaccsal lemosni, majd szárazra törölni egy konyharuhával.
Csak töröld át langyos vízzel átitatott és enyhén tisztítószeres szivaccsal, majd pedig egy száraz konyharuhával. Igény esetén mosható 30 fokon mosógépben is. Mosásnál érdemes a cipzárt behúzni, hogy a cipzár a gépben ne akadjon bele semmibe.
Nem fehéríthető. Szárítógépben nem szárítható! Vasalni tilos!

A CipBag újraszalvéta Magyarországon készül, magyar varrónők keze munkájával.

Összesen 1 találat

Az oldalsáv megjelenítése