Helló
Helló
Slider

Lay Boglárka vagyok, a Bogbag megálmodója

Vallom, hogy a környezettudatosság nem luxus, hanem egy életforma. A fenntarthatóbb élet otthon kezdődik, ezért olyan termékeket készítek, amik támogatják egy zöldebb háztartás és egy tisztább jövő kialakítását.

Különös odafigyeléssel tervezem, varrom, mintázom és csomagolom a BogBag termékeket, bízva abban, hogy tetszeni fognak, hasznosak lesznek a termékeim és évekig fogják őket örömmel használni.
Maradék filcből készülnek például a kézzel varrott formakokárdák és tavaszi manók amelyekből így biztosan nincs két egyforma darab. Fontosnak tartottam, hogy szakmailag is a maximálisat tudjam nyújtani a vállalkozásomban, így előbb elvégeztem a női szabó szakiskolát, és büszke vagyok rá, hogy úgy varrom a baggyket, bogbageket és szalvétákat, hogy erről papírom is van.

2019-ben az Év Anyavállalata versenyen két kategóriában is első helyezést értem el

 

 

Kövess You Tube-on is
Környezettudatos témában olvashatsz cikkeket a blogomon
Uncsi csoki mikulás helyett mi kerüljön a pamut mikulászsákba?

- gyurma, akár házi készítésű is- illatosított textil szaloncukor- porcelángyurma karácsonyfadísz- kifesthető gipszfigura (mágnessel a hátán)- karácsonyi kifestő, mese, feladatlap- ceruzák, zsírkréta, filctoll, fatoll- színes vagy forma radír, jegyzetfüzet -…

2020.12.02
PUCÉR KAMPÁNY - NAGY GYŐZELEM A MIKROMŰANYAG FELETT

Tegnap újabb csatát nyertünk az egyszerhasználatos műanyag ellen, éljen a Pucér kampány - Csak a textil maradhat. Az Európai Parlament 2021-től betiltja többek között a műanyag fülpiszkálókat, evőeszközöket, tányérokat, szívószálakat, italkeverőket…

2020.07.29
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza a boltba