BogBag Karácsonyi ajánlatai

Szeretettel készül Tőlem Neked!

Véleményekajánlatok

BogBag karácsonyra

Miért válassz Karácsonyra?

Ha nem csak egyedit és névreszólót, hanem környezettudatos ajándékot is szeretnél adni, vásárlóidnak, partnereidenek – amit használni is tud a mindennapokban a megajándékozott- akkor jó helyen jársz.

A méhviaszos élelmiszercsomagolókat, biopamut vega és bakery baggyket, rövid vagy hosszú fülű szatyrokat, mikulászsákokat, illatosított textil szaloncukrokat (levendula/mézeskalács/szegfűszeg/ fahéj illattal) kérheted akár egyedileg névreszólóan vagy logózva is, akár 1-1 darabot is, nincs minimum rendelés!

Ajánlataim szeretettel Neked

Nézz körül a termékeim között

és keress bátran az egyedi textil elképzeléseiddel!

3500 Ft

Vega / bakery pack

Péksütemények (zsömlék, kiflik), kenyerek vagy zöldségek, gyümölcsök vásárlásakor légy egyedi, és használj mosható biopamut zsákokat!

250 Ft

Textil szaloncukor

Fűszerrel töltött textil szaloncukrok sokféle mintával, többféle illatban.
Válaszható illatok fahéj, szegfűszeg, mézeskalács és levendula.
Egyedi kísérőajándék vagy karácsonyfadísz.

700 Ft

Pamut Mikulás zsák

Mikulászsák piros vagy natúr színben szatén megkötővel, egyedi mintával vagy logóval és névvel.

1590 Ft

BogBag

Válaszd a mosható, biopamutból készült Bogbaget, akár egyedi méretben, színben. Mintát pedig válassz a saját izésed szerint.

1590 Ft

Méhviaszos textil szalvéta

Légy egyedi és csomagold az uzsonnád a természetes és környezetbarát BogPack méhviaszos textilszalvétába, mely frissentartó és újrahasználható.

bogbag.hu

Légy egyedi!

Egyszer használatos nejlon zacskó helyett használj inkább mosható, biopamutból készült egyedi mintás Bogbaget, Bakery vagy Vega Baggy-t!

Extra

15.000,- feletti vásárlásnál 1 db hálós baggy ajándék

“Tökéletesen kivitelezett bag-ek”

“Minőségi munka, egyéni elképzelések alapján is. Egyedi célra kértem fel Bogit, a kegyeleti ékszereimet szerettem volna környezettudatos csomagolásban átadni Ügyfeleim részére. Mint minden munkája, ez is tökéletes lett. 5* Köszönöm”

Kovács Krisztina

“Szívből ajánlom Bogi termékeit”

“Amik azon túl, hogy egytől egyig minőségi munkák, környezettudatosak is! Emellett pedig egyedi megrendeléseket is szívesen készít!
Tisztelem azért, amit idáig elért, és azért, amit képvisel. ”

Schilli Tímea

“Tökéletes a kenyereimnek”

“Egy ideje folyamatosan küzdöttem azzal, hogy a kenyér kiszárad a tartójában, de Bogitól vettem egy kenyérzsákot. Már 1 hónapja használom, és legalább 5-6 napig elállnak benne a kenyerek. 

Marczinkó Ágnes

“Első látásra beleszerettünk”

“Egyértelműen hiánytermék, jó minőségben. Családomban lévő kedvezményezést, mely szerint szeretnénk a környezetet kímélni és támogatni a hazai ipart, nagyszerűen kiszolgálja.”

Ivánka Iván