BogBag-pamut-mikulas-zsak
Blog

Zsák, zsák teli mikulás zsák

Az igazi csípős, hideg tél még nem érkezett meg, de Télapó, azaz Mikulás 19 nap múlva itt van.
Lehet nem lesz hó a csizmáján, de a zsákja telis-tele lesz pamut mikulás zsákokkal sok-sok meglepetéssel.

Szóval, ha eddig még nem tetted érdemes elgondolkozni, mi kerüljön az idén a pamut mikulás zsákokba, aminek a gyerekek is örülnek és te, mint felelősségteljes szülő is jó érzéssel teszed bele az unalmas csoki télapó helyett.

A nasikat mindenki szereti, tegyél bele olyat ami egészséges is. Anno nálunk nagy kincs volt Mikuláskor egy-egy szem narancs, mandarin, csillogott a szemünk mikor kibontottuk a zsákot és nagy örömmel fogyasztottuk el szigorúan vacsi után.
Ma már nem olyan nagy kunszt beszerezni ezeket a gyümölcsöket, de ma is állandó elemei a zsákoknak.
A megszokott gyümik mellé tehetsz különleges egzotikus gyümölcsöket: datolya, mangó, gránátalma, ananász vagy datolyaszilvát. Ha szeretik a gyerekek mindenféle natúr és sós magokat, aszalványokat, müzliszeletet vagy akár olajbogyót is tehetsz a mikulás zsákba.

Nálam is találsz mosható, pamut mikulás zsákokat, nézd meg a termékeim között:
https://www.bogbag.hu/termek/mikulaszsak/

Nincs annál jobb időtöltés, ha együtt alkottok a gyerekekkel, lehet ehhez eszközöket is ajándékozni.
Gyurma, akár házi készítésű, amiből majd közösen lehet majd hóembert formázni. Óvodás korú gyerekeknél mindig tuti tipp a karácsonyi kifestő, egy mese kinyomtatva akár egy kis színezővel az alján vagy karácsonyi feladatlap és ehhez ceruzák, zsírkréta, filctoll.

A radír mindig fogyóeszköz, ma már nagyon jópofákat lehet kapni, némelyiket még ma is szívesen használnám 🙂
Pici jegyzetfüzet, amibe rajzolhat vagy akár a titkait is írhatja.
Az állatos és karácsonyi nyomdák, mintás lyukasztók szerintem ma is nagy kedvencek, még a felnőttek körében is, csinálhattok vele karácsonyi lapokat vagy akár a csomagokra ajándékkártyát.
Nagyobb gyerkőcöknek lehet kész porcelángyurma karácsonyfadísz- kifesthető gipszfigura formában, amit együtt ki lehet festeni és később felakaszthatjátok a karácsonyfára vagy ha mágnest ragasztasz a hátára, akkor lehet hűtőmágnes is.

Kövess a Facebookon is:
https://www.facebook.com/BogBagek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.